Sanskriti

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Programs

Natya Mela 2013
(7th Bengali Theater Festival)
May 18, 2013, Door Opens @ 2PM
Venue:
Amador Theater, 1155 Santa Rita Road, Pleasanton,CA,94566
Parking: Free

Tickets: $50 (with Snacks and Dinner), $25.


You can pay using Credit Card, Paypal, and Google Checkout.

Seat Chart
** Children below 6 years not occupying seats enter FREE.
Performance Schedule:
Team
Play Duration

2:20 PM - 2:30 PM

Introduction
SpandanB, Bay Area
2:30 PM - 3:00 PM

"Chhorar Deshe"
(A children's play)
30 minutes
Saikat, San Diego
3:25 PM - 4:30 PM
"Soondar"
Script: Mohit Chattopadhyay

65 minutes
SRVPL, Bay Area
4:50 PM - 5:35 PM
"Swet Pathorer Tabil"
Script: Sanjib Chattopadhyay
45 minutes
BREAK - 40 mins BREAK - 40 mins BREAK - 40 mins
Act-On, Seattle
6:45 PM - 7:50 PM
"Banchha Ramer Bagan"
Script: Manoj Mitra
65 minutes
BREAK - 50 mins BREAK - 50 mins BREAK - 50 mins
Sara Rattir, New Jersey
8:55 PM - 10:00 PM
"Pakhir Moton Sokal"
Script: Indranill Mukherjee
65 minutes
10:05 PM - 10:25 PM

Concluding Ceremony
20 minutes
** Sanskriti reserves the right to change the order of performance at any time.

For questions, please write to ' This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it '
 

Durga Puja 2016 in Retrospect

Audio Section


Video -1

Banner
Banner